NOVOSTI

Natječaj za upis izbornog kolegija EGPR


Objavljeno: 25.01.2023., Autor: admin

Želite raditi na stvarnim industrijskim problemima i to u okviru kolegija na fakultetu?
 
Prijavite se na međunarodni kolegij European Global Product Realization (EGPR)!
 
Tijekom EGPR kolegija pet će međunarodnih timova rješavati relevantne industrijske probleme u suradnji s Rimac Technology. Timovi se sastoje od studenata s četiri europska sveučilišta (Sveučilište u Zagrebu, University of Ljubljana, TU Wien, Politecnico di Milano), koji će od početka ožujka do lipnja 2023. koncipirati i oblikovati tehničko rješenje za problem koji postavi Rimac Technology.
Ne morate se bojati, prijašnje je iskustvo pokazalo da hrvatski studenti bez problema konkuriraju kolegama iz drugih zemalja.
 
Studenti koji su bili dio kolegija danas rade po raznoraznim tvrtkama diljem Europe (Bosch, Hilti, Daimler, Gorenje, Stihl, Brodosplit, Rimac Technology itd.), a neki su čak ostali raditi i na fakultetima (npr. FSB, FER).
Sudjelovanjem na EGPR-u stječete mnoga iskustva, znanja i vještine koje se rijetko razvijaju, a važne su za daljnji napredak u karijeri. EGPR Vam nudi mogućnost:
- Rada u suradnji s industrijskim partnerom Rimac Technology
- Stjecanja iskustva rada u međunarodnom timu
- Učenja kako raditi u geografski dislociranom timu
- Stjecanja kontakata studenata diljem Europe
- Dodavanja novog projekta u portfolij vaših proizvoda
 
EGPR kolegij upisuje se kao dva izborna tehnička kolegija (EGPR I i EGPR II) svaki s po četiri ECTS-a. Neovisno u kojem semestru formalno upisujete izborne tehničke, kolegij se predaje i izvodi samo u ljetnom semestru kao jedna cjelina. Broj studenata na kolegiju ograničen je te će se primiti najviše deset studenata.

Pozivamo studente motivirane za rad da se jave e-mailom na adresu stanko.skec@fsb.hr sa sljedećim podacima (u naslov poruke treba staviti natuknicu EGPR – prijava):
- Ime i prezime
- JMBAG
- Smjer studija
- Godina studiranja
- Prosjek ocjena
- Broj stečenih ECTS bodova
- E-mail adresa
 
Rok za prijave je 10.2.2023.
Za daljnje informacije kontaktirajte izv. prof. dr. sc. Stanka Škeca (soba 309, III kat južne zgrade, stanko.skec@fsb.hr).