RESEARCH > External Researchers

Vladimir Smojver, mag. ing. mech.


Doctoral/MSc study started:

2015

Email:

vsmojver@gmail.com


Biography:

Vladimir Smojver rođen je u Zagrebu, Hrvatska, 1990. U Zagrebu je završio srednju školu, MIOC te je 2009. godine upisao Fakultet strojarstva i brodogradnje na Sveučilištu u Zagrebu. Titulu Sveučilišnog prvostupnika stječe 2013. godina a titulu Magistra inženjera strojarstva 2014. Nakon završetka studija zapošljava se u Centru za Vozila Hrvatske d.d. te upisuje doktorski studij na Fakultetu strojarstva i brodogradnje s temom Model evolucije inovacija u razvoju tehničkih sustava.

Tokom studija bio je demonstrator iz nekoliko kolegija Katedre za konstruiranje i razvoj proizvoda te je nagrađen Rektorovom nagradom za istraživački rad. Na kraju diplomskog studija dobiva nagradu Magna Cum Laude za uspjeh u studiju. Također je primao stipendiju zaklade Stipo Lozić Baškarad na temelju izvrsnosti.

Vladimir Smojver je 2016. godine sudjelovao na DESIGN konferenciji na kojoj je prezentirao rad naslovljen An extended methodology for the assessment of technical invetnion evolution. Iste godine je sudjelovao na proljetnoj školi za doktorande IS3E ( International Spring School on Systems Engineering (IS3E 2013), u Danskoj koja je održana u organizaciji Tehničkog sveučilišta u Minhenu , Fraunhofer instituta IEM, Sveučilišta u Twenteu te Danskog tehničkog sveučilišta DTU. Cilj je IS3E okupiti najbolje studente iz sistemskog inženjerstva u Europi.

Vladimir Smojver izvrsno barata engleskim jezikom te ima početno znanje njemačkog jezika.


Social networks